Altan Norrköping

Bygge av altan i Norrköping

Planerar du att bygga altan eller någon annan typ av tillbyggnad i Norrköping? En utmärkt idé! En altan lyfter din trädgård och är en utmärkt plats där du kan spendera trevliga stunder tillsammans med nära och kära.

Vi kan ta hand om ditt altanbygge på ett så smidigt sätt som möjligt. Vi hela processen från att ta fram en projektritning som skräddarsys enligt dina önskemål, till att genomföra en avslutande slutbesiktning.

Vi är ansvarsförsäkrade och hos oss får du även garanti på ditt nya byggprojekt så att du inte behöver oroa dig för några komplikationer.

Vi bygger altan och utför tillbyggnader i Norrköping samt i närliggande orter som Linköping, Valdemarsvik, Gamleby, Loftahammar, Söderköping.

Kontakta oss idag för att komma igång med ditt projekt.


Anpassade tillbyggnader i Norrköping

Om du vill ge ditt uterum en ansiktslyftning är det våra tjänster för att bygga anpassade terrasser, uteplatser och däck som gäller. Vi är specialiserade på att skapa hemtrevliga altaner som blir det perfekta tillskottet till ditt hem.

Vi är med dig hela vägen

Våra erfarna snickare arbetar tillsammans med dig under hela processen för att se till att din vision om en ny altan förverkligas. Från idé till val av material och färger, vårt team är engagerat i att se till att ditt projekt blir exakt som du föreställde dig det.

Vi använder material av högsta kvalitet så att din altan, terrass eller uteplats kommer att hålla i många år framöver.

Snickare Norrköping altan

Viktigt med ordentligt underhåll

Vi erbjuder också en mängd olika underhållsalternativ så att du kan se till att din uteplats ser ny ut i många år framöver. Genom att investera i regelbundet underhåll kan du säkerställa livslängden på din terrass, uteplats eller däck och se till att det ser bra ut under många år framöver.

Vi ger dig en altan att vara stolt över

För oss är kundnöjdhet av största vikt. Vi strävar efter att ge riktigt bra service på varje jobb vi tar oss an. Det innebär att vi arbetar tillsammans med dig för att ta fram en handlingsplan som uppfyller dina behov och din budget. Vi erbjuder också vår expertis inom design och materialval för att se till att du får bästa möjliga resultat i din utbyggnad.

Låt oss skapa din altan eller utbyggnad i Norrköping. Välkommen att kontakta oss!

När du vill att ha ett ordentligt utfört snickararbete!