Tjänster

Vi erbjuder vår hjälp som snickare i Norrköping inom allt som rör snickeri. Tillbyggnader, renovering och exempelvis ombyggnad är några av de saker du kan anlita oss för. Vi hjälper både företag, fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner och storleken på uppdragen är oväsentliga - vi tar oss an alla uppdrag med samma fokus och med målet att leverera ett jobb av högsta kvalitet till ett rimligt pris.

Här nedan följer lite information om några av de tjänster du kan anlita oss för:

Renovering

En renovering kan vara ett utmärkt sätt att skapa ett helt nytt intryck i hemmet. Och, det kan även vara direkt värdehöjande och leda till ett högre slutpris den dagen du ska sälja din bostad. Vi har lång erfarenhet av olika renoveringsprojekt och kan visa upp referenser från både mindre sådana - där vi exempelvis gjort om i en hall - till lite större och mer komplexa sådana i form av en omfattande renovering av badrum och kök.

Givetvis värnar vi även det mer traditionella hantverket och kan med varsam hand hjälpa dig att renovera även om du bor i ett äldre hus som du vill bevara charmen i.

Tillbyggnad

Är det dags att bygga den där verandan du alltid drömt om? Vi står redo att hjälpa dig! Vi har lång vana av att utföra olika tillbyggnader och kan hjälpa dig att hitta en smakfull lösning som passar väl in i hur din bostads ser ut - och efter den arkitektoniska stil som finns. Vissa tillbyggnader kan komma att kräva ett bygglov och det innebär att den ansökan som skickas till Byggnadsnämnden också ska vara komplett.

Vi hjälper dig gärna med att ta fram ritningar som stämmer överens med de krav som ställs för att en bygglovsansökan ska anses vara komplett. Under senare år har Attefallshuset kommit att bli en populär lösning. Det är en fristående byggnad - eller en tillbyggnad - som inte kräver något bygglov, men däremot ett startbesked och en bygganmälan. Vi hjälper dig som beställare hela vägen från start till mål i denna fråga. Drömmer du om ett fristående attefallshus att ställa på tomten eller vill du ha ett mysigt uterum på framsidan? Vi hjälper dig att förverkliga drömmen!

Ombyggnad

Dags att bygga om? Vi har lång vana av ombyggnader och kan hjälpa dig som beställare att hitta en lösning som A) inte kostar alltför mycket pengar och som B) kan skapa enorma mervärden för dig - eller för exempelvis dina hyresgäster om du äger en fastighet.

Varje fastighet har oanade möjligheter och en massa potential som man inte tänker på. Genom ombyggnationer kan man nå helt nya höjder. Vi har kunskapen som krävs och en förmåga att tänka utanför boxen i dessa frågor. Vad kan förändras i ditt hus och hur kan man utnyttja de ytor som finns på bästa sätt?

ROT-avdrag

Som privatperson kan du använda dig av Rot-avdraget i samband med att du väljer oss och genom detta få en skatterabatt motsvarande 30% av den totala kostnaden för arbetet. Det enda du behöver göra är att först kontrollera med Skatteverket för att se att du är berättigad att använda Rot och sedan säga till oss. Resten sköter vi och vi drar beloppet motsvarande Rot redan på fakturan du erhåller.

Gällande betalningen så sker den efter att jobbet är färdigställt och besiktigat. Det är en viktig detalj som minimerar risken för fuskjobb - och den ska du alltid ha i åtanke när du anlitar hantverkare. Du betalar alltid efteråt - aldrig i förskott!

Evarsta bygg uteplats med pool snickare Norrköping

Allt inom snickeri - bygg och renovering